BEST WESTERN BUCOVINA Club de munte
Am putut trece cu ajutorul echipei MOLDPROIECT de la vis la realitate. Am realizat primul obiectiv care, dupa spusele colectivului director, este „prima noastra cladire care a iesit mai bine in realitate decat in poze”.
Director, George Moisescu
www.bestwesternbucovina.ro

Grupul La Dorna Romania
Am proiectat impreuna cu echipa MOLDPROIECT extinderea fabricii de produse lactate din loc. Mihail Kogalniceanu jud. Constanta. Obiectivul a presupus realizarea de spatii de depozitare, depozite de frig, birouri, extindere a unor spatii de productie, realizare drumuri acces etc. Colaboram foarte eficient cu proiectantul si recomandam firma oricarui ulterior beneficiar.

Director tehnic, Adrian Ianovici
www.ladornagroup.ro/ro

ARCADIA CMB Suceava
Un obiectiv foarte greu de realizat. Cererile de proiectare impuse de furnizorii de aparatura medicala de cea mai mare complexitate – computer tomograf CT, aparat de rezonanta electro magnetica, RMN- au fost foarte stricte. Astazi clinica ARCADIA CMB Suceava si prin efortul proiectantilor de la Moldproiect functioneaza ireprosabil.
Manager
ec. Gabriel Iacob
http://arcadiacmb.ro/

Am cunoscut Echipa Moldproiect undeva la inceputul drumului lor profesional si colaborarea noastra a fost un act de curaj si de incredere pe care nu l-am regretat mai apoi.Despre Moldproiect pot spune ca se implica activ si cu seriozitate in tot procesul nasterii  unei cladiri de la punerea ideilor pe hartie, pana la receptia acesteia.
Pasiunea acestora pentru meserie, dorinta de a face lucrurile bine si de a le perfectiona se regasesc in lucrarile lor si   nu ma  face decat sa ma bucur ca generatia tanara ne demonstreaza, iata, ca seriozitatea nu are varsta.
Rector, 
Prof.univ.dr. Adrian Graur
www.usv.ro


CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE ALIMENTARA SUCEAVA
Un ajutor de incredere si un partener serios chiar si in momentele delicate cu termene stranse si rigori impuse de natura proiectelor europene. Asa as descrie relatia cu domnul arh.ing. Bogdan adomnitei si echipa pe care o conduce.
Director,
Ec. Lucian GHEORGHIU
www.ccisv.ro

SIDEM ROMANIA
Arealul foarte mare al fabricii noastre a impus colaborarea cu o firma de proiectare in vederea realizarii unor expertize insotite de proiectarea si urmarirea lucrarilor de santier la halele de productie pentru diversele relocari de utilaje grele, schimbari de destinatie, rezolvarea problemelor legate de PSI etc.
Am gasit metode de colaborare foarte eficiente atat d.p.d.v. financiar cat si tehnic pentru rezolvarea necesitatilor noastre.

Director General Adjunct,
Ing. Alin Covasa
www.sidem.ro


OSBORN ROMANIA
Dovada cea mai mare de evolutie este atunci cand al doilea produs este mai bun, mai competitiv decat primul. Suntem in colaborare cu firma Moldproiect din anul 2010 perioada in care dumnealor sunt singurii proiectanti care au in urmarire extinderea fabricii noastre din Gura Humorului. Dupa ce am fost foarte multumiti de proiectul firmai pentru extinderea halelor de productie am apelat tot la ei pentru a doua etapa de marire a productiei.
Dir. Tehnic,
Constantin FLOREA
http://www.osborn.de


ROMSILVA
Colaborarea cu Societatea Comerciala MOLDPROIECT-ASD S.R.L. Suceava a fost una lipsita de griji. Am realizat impreuna proiectul pentru noul ocol silvic din loc. Brosteni , jud Suceava unde constructia propusa inglobeaza perfect necesitatile noastre si se incadreaza in linia traditionala arhitecturala.

Director Directia Silvica Suceava,
Ing.Mihetiu Mihai
www.rosilva.ro
Am avut placerea de a lucra cu domnul arhitect Bogdan Adomnitei la realizarea mai multor obiective din cadrul liniei de productie a societatii noastre. Profesionalismul si promptitudinea muncii dumnealui sunt elementele de fapt care il promoveaza,  noi doar confirmam acest fapt.
Director General,
Ing. Doru Banilevici
www.mobar.ro

O echipa tanara cu foarte multe resurse, dedicata implinirii viselor noastre!
General manager,
Ing. Airoaie Corneliu
www.autoadria.ro

S.C. AGACON S.R.L.
Am realizat cu firma MOLDPROIECT – ASD proiectul pentru noul nostru sediu ce inglobeaza si un centru de afaceri. Am fost foarte incantati inca de la inceput de modul de abordare a problemelor si de solutiile arhitecturale si tehnice aplicate.
Manager,
Ing. Avram Lucian
www.agacon.ro


Credem ca un lucru bine facut atrage dupa sine macar o noua comanda. Intr-o lume in care supravietuirea pe piata libera inseamna sa fii competitiv pana la maxim am gasit in MOLDPROIECT un partener la fel ca noi isi atrage clientii prin calitatea produsului finit
Director General,
Ing. Covalciuc Domitian
www.amur.ro
Loial Impex Suceava
Colaborarile  noastre cu Moldproiect au solicitat de cele mai multe ori abilitatile lor de a lucra activ in echipe interdisciplinare, si in domenii oarecum complementare obiectelor lor de activitate. Am primit din partea echipei exact ceea ce ne-am dori de la un partener de afaceri ideal: promptitudine, implicare, flexibilitate
General manager,
Ing. Iacob Sorin
www.loial.ro
Am pus impreuna pe hartie visele mele. Pe toata perioada colaborarii cu echipa Moldproiect am gasit intelegere , profesionalism, incredere si promptitudine in tot implementarea in realitate a conceptelor propuse.
Director General,
Ing. Ieremciuc  Viorel
www.hightechsv.ro